43b62ea8-c92e-437d-a77f-f2af7641a61e.jpeg
DOLCEVITA
Aluminium veranda terasznak és télikertnek
43b62ea8-c92e-437d-a77f-f2af7641a61e.jpeg - másolat
SZABADON ÁLLÓ NAPVITORLA
PVC anyagú napvitorla kertekbe
211012c3-18ec-48bf-8bd1-7af60ab2d6aa.jpeg
ONDA-UP
aluminium visszahúzható tető, bármilyen ponyvához illeszthető
874f7ee0-5573-491c-a045-361af7d30c56.jpeg
READY BOX 1 EXTRA
összekötő folyosó.
09020ce9-d9a0-4296-9e24-4fa48f145e43.jpeg
KUBE
elegáns, szabadtéri baldachinok üdülőhelyeknek és szállodáknak

„Az emberek gyakran nem tudják, hogy mit akarnak, amíg meg nem mutatod nekik.”

Steve Jobs

A MAXATENT Kft. 2011-ben alakult, azóta sikeresen működő, prémium alumínium sátorrendszerek gyártásával foglalkozó cég. Vállalkozásunk a Közép- és Dél-Olaszországban működő egyik legnagyobb extrudált alumínium profilokat gyártó ipari vállalatának, a RALOX Srl.- nek kizárólagos magyarországi partnere.
Célunk, hogy prémium minőségben, könnyen összecsukható, modern, küllemében is tetszetős sátrakat gyártsunk.

“A modern technológiai módszereket egyesítettük a minőségi anyagokkal, hazai gyártással, lelkiismeretes szakmai kivitelezéssel.”

“Ezt bizonyítják sátraink megnövelt teherbírása,a szoros beszállítói kapcsolat pedig gyors gyártási és szállítási határidőket tesz lehetővé.”

Megrendelőink részére a standard és egyedi méretű sátrakon át,a különleges nyomott mintázatú sátorponyvákig minden igényt ki tudunk elégíteni. Termékeink még extrém használat mellett is hosszú évek múltán esztétikusak, kiválóan használhatók. A hétköznapi háztartások számára is elérhető és megfizethető luxust kínálunk. Olyan kiegészítői a kerteknek, rendezvényeknek, melyek mindenkit megelégedéssel töltenek el és az adott hely ékességei lehetnek az év bármely szakaszában, amit büszkén mutathatunk ismerőseinknek, barátainknak.

“Küldetésünknek érezzük, hogy a sátrainkat használó ügyfeleink számára hosszú távon is megbízható munkaeszközt tudjunk biztosítani.”

2017-ben a sátrak mellett elegáns, könnyen szerelhető, max. 140kg teherbírású olasz asztalok forgalmazását is megkezdte cégünk. Referenciáink is alátámasztják a megbízhatóságunkat. Cégek, vállalkozások, melyek bizalommal fordultak hozzánk és elégedett ügyfeleinkké váltak:

Scania, Meex Kft, Sátorkölcsönző Kft, Csepel Zrt., Sandlander Kft., Baranya Megyei Katasztrófavédelem, Zala Megyei Rendőr-főkapitányság, Special Grip Hungary Kft., NÉBIH, Savaria Turizmus Nonprofit, Fliegl Abda Gépgyártó Kft, Agricon Hungary Kft, Cine Fest Egyesület, Lollipopp Kommunkációs Iroda, Vodafone, Rally rendezvényszervező

A 2018-as év meghatározó cégünk életében. Saját sátraink mellett a méltón világhírű olasz sátorgyártó cég ,a Giulio Barbieri termékeinek kizárólagos hazai forgalmazója lettünk. A Giulio Barbieri Srl 1990-ben tervezte és gyártotta az első sátrakat és behúzható folyosókat.Rövid idő alatt vezető vállalat lett az alumínium moduláris szerkezetek kereskedelme révén, amely megbízhatóságot és tiszteletet váltott ki az ágazat nemzetközi kapcsolatain belül is. A termelés idővel innovatív megoldásokkal és újfajta termékekkel bővült.

“A szenvedélyt és az olaszos érzelmeket tükrözve professzionális tervezés mellett minden igényt kielégítő termékcsaládokat kínál a cég.”

” Ma már a  pagoda sátrak, előtetők, árnyékolók, pergolák, mobilgarázsok, behúzható folyosók, sátrak és autóbeállók széles választékát kínálja.”

Termékei kiemelkedőek a piacon, hisz tűzállóak a ponyvák, penészedésgátló textilek díszítik a pergolákat és az elmaradhatatlan vezető olasz design, az átlátszó sátorponyva is elérhető mindenki számára. Mindemellett a megújuló energiaforrások előmozdítását célzó legfrissebb környezetvédelmi politikákkal összhangban a Giulio Barbieri Srl sikeresen kifejlesztette és piacra bocsájtotta, az E-Mobility termékeinek széles skáláját, beleértve az elektromos autó és elektromos kerékpár töltőállomásokat valamint a napelemes alumínium autóbeállókat.

A kínált termékek elaganciája és megbízhatósága a Giulio Barbieri Srl-t a fontos, rangos ügyfelek bizalmának megszerzéséhez vezette, így a cég jelen lehetett többek között :

  • a Cannes-i Fesztiválon
  • a Power Boat P1-en
  • a triestei Barcolana Regattában
  • az Abarth 500 Trófeában
  • Gp csapatok, 2010-es labdarúgó-világbajnokságán Dél-Afrikában,
  • 2013-ban – A “Gelato World Tour” keretén belül Dubaiban
  • 2013-ban Erzsébet királynő koronázásának 60. évfordulója alkalmából, koronázási
    fesztivál volt Barbieri sátrak között a Buckingham palota kertjében.

MEGOLDÁSOK

KÜLTÉRI

Pagoda sátrak

Előtetők / árnyékoló és pergola

Behúzható folyosók & sátrak & mobilgarázs

E-mobility / Töltőállomások

Termékek

E-MOBILITY MEGOLDÁSOK

Elektromos autó töltőállomás

Elektromos kerékpár töltőállomás

Elektromos járművek töltőállomása

Maxatent  Kft.

7694 Hosszúhetény Morolo utca 44/C

Tel. +36 70 708 2268

Mail. info@barbieri.hu